afilsar

13 Ekim 2014 Pazartesi

Apple Watch’ın Depolama Alanı Ne Kadar?


Apple Watch'un 512 MB RAM ve 4 GB depolama alanı sunması kesinleşti.

RAM’in özelliği DRAM iken depolama alanı NAND Flash olarak açıklanmış durumda. Tüm ürünlerinde olduğu gibi Watch’ta da depolama alanında farklı seçenekler sunmak isteyen Apple‘ın 8 GB üzerinde çalıştığı gelen bilgiler içerisinde yer alıyor.

GPS'i olmayan akıllı saat!

RAM ve depolama alanı dışında Watch için gelen diğer özellikler arasında cihazın üzerinde dahili bir GPS‘in olmaması ve bağlı olduğu iOS cihazının GPS‘ini kullanacağı belirtiliyor.

Ayrıca Watch‘ın kablosuz bağlantılar için kullanacağı Broadcom marka set ise iPhone 5S‘de ki ile aynı özelliklere sahip.

Peki ya batarya ömrü?

Watch üzerinde bulunan işlemci ise Apple‘ın kendisinin tasarladığı S1 işlemci. Bu işlemci saat için tüm birimleri içerisinde barındırırken bunun yanında dokunuşları ve etkileşimleri uyarmak için tasarlanan Taptic Engine isimli ayrı bir sete daha sahip.

Konuyla ilgili görüşmüş olduğumuz Cepmodam.com yetkilileri, böyle bir saatin GPS'inin olmamasının büyük bir hata olduğunu belirttiler.

Bilindiği gibi cepmodam.com, başta Apple aksesuarları olmak üzere, çeşitli cep telefonu kılıfları, şarjlı kılıflar ve teknoloji ürünleri alanında Türkiye'nin önde gelen internet siteleri arasında yer alıyor.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ankyra by afilsar

a new music from afilsar enjoy and stay tuned ankyra by afilsar